Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Pitosgroup.gr, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Τηλ. Παραγγελία: 801-5001314

logo espa

virtual2

elbgnlenfrdeitrusrestr

ll6

Καλάθι Αγορών 0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ 0,00 €

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μελέτη φωτισμού του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Ένα ακόμα μεγάλο project ανέλαβε η εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού «Pitos Group». Αυτή τη φορά, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο εμπιστεύθηκε στην εταιρεία «Pitos Group» το έργο της μελέτης του εξωτερικού φωτισμού του κτιρίου του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η

μελέτη εκπονήθηκε από τους έμπειρους συνεργάτες της εταιρείας, με σκοπό να αναδείξει το επιβλητικό νεοκλασικό κτίριο επί της οδού Τσιμισκή, τονίζοντας τον χαρακτήρα, τη ρυθμολογία του και τα σημαντικά αρχιτεκτονικά του γνωρίσματα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, η πρόταση της «Pitos Group» εξασφαλίζει ένα κομψό αποτέλεσμα, με τον φωτισμό να διαχέεται με αρμονικό τρόπο στις όψεις του κτιρίου.
Η εταιρεία «Pitos Group» διαθέτει οργανωμένο μελετητικό γραφείο, για την εκπόνηση μελετών φωτισμού για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο και με αποκλειστικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς.
Στην «Pitos Group», μπορείτε να γνωρίσετε την τέχνη του φωτισμού. 
Γιατί στην «Pitos Group»... μελετάμε και φωτίζουμε σωστά!.

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μηχανικός Πωλήσεων - Παπαϊωάννου Μάγδα

    • Τηλέφωνο: 8015001314 (από σταθερό τηλέφωνο)


Εμπορικό & λογιστικό τμήμα – Εξίζογλου Χαρά

    • Τηλέφωνο: 8015001314 (από σταθερό τηλέφωνο)

© 2021 {PitosGroup.gr}. All Rights Reserved. - Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός - Φωτισμός - Ενεργειακές Λύσεις - Αναπτύχθηκε από την Task.gr

Search