Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Pitosgroup.gr, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Τηλ. Παραγγελία: 801-5001314

logo espa

virtual2

elbgnlenfrdeitrusrestr

ll6

Καλάθι Αγορών 0 ΠΡΟΪΟΝΤΑ 0,00 €

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η κρισιμότητα των καιρών, η μεγάλη αστάθεια και η απίστευτη στρέβλωση του κλάδου, με χαοτικές διαφορές στις τιμές αγοράς μεταξύ των επιχειρήσεων, μας οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσουμε κάτι καινοτόμο και ανθεκτικό.

Το «ΗΛΕΚΤΡΟΠΩΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ» ήρθε :

  • • Να «κοιτάξει στα μάτια τον επώνυμο ανταγωνισμό», δηλαδή να δίνει άμεσες, φθηνές και ποιοτικές λύσεις στον πελάτη, εφάμιλλες των μεγάλων καταστημάτων
  • • Να αναβιώσει τον κλασσικό τρόπο προσωπικής και ασφαλούς πώλησης, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς και άριστες διαπροσωπικές σχέσεις, χωρίς να επιβαρύνει την τσέπη του πελάτη.
  • • Να συμμετάσχει σε ένα ισχυρό Πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων Ηλεκτρολογικού Υλικού , με κοινές δράσεις,στόχους και οράματα

Εντασσόμενοι στην οικογένεια των ‘’Ηλεκτροπωλείων της γειτονιάς’’, κάτω από την ομπρέλα και την προστασία της «PITOSGROUP», απολαμβάνετε τα προνόμια της τιμολόγησης των μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου.
Αποδεχόμενοι την πρόταση που θα σας εξηγηθεί λεπτομερώς, έχετε μόνο να κερδίσετε, συμμετέχοντες σε μια νέα προσπάθεια η ανάλυση της οποίας πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι, θα σας ενθουσιάσει και θα σας συναρπάσει τόσο, ώστε να ξεκινήσετε το « ταξίδι» με μεγάλη αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

Εάν επιθυμείτε λεπτομερή ανάλυση του εγχειρήματος και επί τόπου επίσκεψη, παρακαλούμε επικοινωνήσατε:
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μάγδα Παπαϊωάννου  
ΤΗΛ: 22210-89901
MAIL:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 
 

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μηχανικός Πωλήσεων - Παπαϊωάννου Μάγδα

    • Τηλέφωνο: 8015001314 (από σταθερό τηλέφωνο)


Εμπορικό & λογιστικό τμήμα – Εξίζογλου Χαρά

    • Τηλέφωνο: 8015001314 (από σταθερό τηλέφωνο)

© 2021 {PitosGroup.gr}. All Rights Reserved. - Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός - Φωτισμός - Ενεργειακές Λύσεις - Αναπτύχθηκε από την Task.gr

Search